Grassrotandelen: Et bidrag til robuste lokalsamfunn

Støtt SAMHOLD OG OPPVEKSTMILJØ I DIN BYDEL PÅ EN ENKEL MÅTE

Å støtte lokale initiativer og organisasjoner er en viktig del av å bygge sterke lokalsamfunn. En måte å gjøre dette på er gjennom Grasrotandelen, et unikt norsk program som lar enkeltpersoner støtte sine favorittorganisasjoner ved å gi en del av overskuddet fra spill.

Hva er Grasrotandelen?

Grasrotandelen er en ordning som ble introdusert i 2009 av Norsk Tipping, Norges ledende leverandør av pengespill. Programmet gir spillere muligheten til å velge en organisasjon eller forening som skal motta en del av innsatsen deres. Dette betyr at hver gang du spiller, går en andel av beløpet til den organisasjonen du har valgt.

Hvordan fungerer det?

Å delta i Grasrotandelen er enkelt. Alt du trenger å gjøre er å registrere deg hos Norsk Tipping og velge en organisasjon du ønsker å støtte. Når dette er gjort, vil en andel av innsatsen din automatisk gå til den valgte organisasjonen. Det påvirker ikke premien eller vinnersjansene dine – det er bare en ekstra måte å gi tilbake til lokalsamfunnet på.

Styrken i fellesskapet

Grasrotandelen gir en unik mulighet for lokalsamfunn til å samle seg og støtte det de bryr seg mest om. Mange idrettslag har blitt begunstiget av denne ordningen, og Trygg/Lade er en av dem. Pengene som samles inn, kan brukes til alt fra å kjøpe utstyr og støtte arrangementer til å finansiere viktige prosjekter som gagner fellesskapet som helhet.

Hvordan du kan bidra

Å delta i Grasrotandelen krever bare noen få enkle steg. Først må du registrere deg hos Norsk Tipping, enten på nettet eller hos en av deres utsalgssteder. Deretter velger du den organisasjonen eller foreningen du ønsker å støtte. Du kan endre organisasjon når som helst, slik at du alltid kan tilpasse støtten din i tråd med dine skiftende interesser.

Effekten av Grasrotandelen

Siden oppstarten har Grasrotandelen hatt en betydelig innvirkning på lokalsamfunn over hele landet. Millioner av kroner har blitt samlet inn og kanalisert til en rekke formål, fra å støtte lokale idrettslag til å fremme kunst og kultur. Det er et eksempel på hvordan små handlinger, som å spille favorittspillene dine, kan ha en stor positiv effekt når de kombineres.

Grasrotandelen er ikke bare en enkel måte å gi tilbake til samfunnet på, men det er også et kraftig verktøy for å bygge sterke og sammenvevde lokalsamfunn. Gjennom å delta i ordningen kan vi alle være med på å styrke oppvekstmiljøet på Lade og Lilleby, og være med på utgjøre en forskjell.

Så neste gang du spiller, husk at Grasrotandelen gir deg muligheten til å gjøre innsatsen din mer meningsfull ved å støtte innsatsen som legges ned av hundrevis av frivillige i ditt lokalsamfunn.

Klikk på bildet og gi din andel til Trygg/Lade.