Trenerkabalen for gutter 16 er klar

Trygg/Lade gutter 16-lag har fått på plass trenerkabalen for sesongen 2019. Kristian Selnæs kommer inn som hovedtrener og får med seg Sarmed Saify i rollen som assistent og spillerutvikler. Kristian kommer nylig fra jobben som hovedtrener for Kolstads A-lag i 3. Divisjon, et lag han har trent over flere sesonger. I 2018-sesongen tok han over laget for høstsesongen, og var med å berge Kolstads plass i 3. Divisjon. I sesongens siste spilleminutt, i noe som må være ett av breddefotballens store drama de seneste årene. Selnæs har også flere år som aktiv fotballspiller bak seg, i hovedsak i Strindheim-trøya.

Sarmed Saify er kjent på Lade fra før, der han har vært aktiv selv, og også vært hovedtrener for Trygg/Lade herrer i 2016-sesongen. Han har også jobbet som spillerutvikler i Stjørdals-Blink og har mastergrad i spillerutvikling. I forbindelse med mastergraden var han i Uruguay hvor han jobbet i toppklubben Defensor Sporting og fulgte deres arbeid med spillerutvikling.

Klubben er storfornøyd med å ha dette teamet på plass, og mener at våre gutter 16 spillere vil få et trenerteam på høyt nasjonalt nivå. Vi ønsker trenerne velkommen til klubben, og ønsker dem lykke til i sesongen 2019.

Hovedtrener: Kristian Selnæs

Hovedtrener: Kristian Selnæs

Assistent og spillerutvikler:  Sarmed Saify

Assistent og spillerutvikler:

Sarmed Saify