Første del av årsmøte gjennomført

I dag gjennomførte klubben første del av årsmøtet. Godkjenning av regnskap og valg sto på planen.

Mange av styremedlemmene valgte å ta nye år i sine verv, noe klubben verdsetter høyt. Blant annet tar leder i hovedstyret, Jan Frode Saasen ett år til, noe som høstet stor applaus.

- Tusen takk til de som gikk ut nå, og hjertelig velkommen til nye styremedlemmer i klubben. Vi er veldig glade for alle som bidrar på alle plan i klubben vår. Slik får vi sammen gitt et best mulig tilbud til våre barn og ungdom på Lade og Lilleby, sier leder Jan Frode Saasen.

Nye styremedlemmer

  • Hovedstyret: Anniken Olsen går inn som nytt styremedlem.

  • Fotballstyret: Mikal Bjørnstad går inn som ny leder. Rune Juliussen blir nestleder og Bjørnar Pedersen går inn som sekretær. Erik Hagen og Rune Pedersen går inn som nye styremedlemmer.

  • Barneidrettsstyret: Tor Otto Lidal går inn som ny nestleder.

  • Håndballstyret: Ståle Bergmann går inn som ny nestleder.

Overskudd i 2019

Budsjettet for 2019 viser et overskudd på 880.000 kroner. Det betyr at egenkapitalen i klubben nå er på 6,9 millioner. Både overskudd og egenkapital gir klubben en trygghet og soliditet som er viktig for videre arbeid.

Ordinært årsmøte gjennomføres i løpet av høsten.

Anette og Mikael.jpg

Tusen takk til avtroppende leder i fotballstyret, Anette Øwre-Johnsen og velkommen til ny leder i fotballstyret, kaptein på seniorlaget, Mikal Bjørnstad.